Verkoper voor het product ‘Squall’. 2 dagen per week

Wij zijn Squall: een jong bedrijf waarin wetenschap en praktijk met elkaar in contact staan. Ons team is erin geslaagd een product te maken dat een bijdrage levert aan de verbetering van de gewasbescherming én de milieu-impact ervan sterk vermindert!

Squall is een hulpstof die wordt toegevoegd tijdens het uitvoeren van een bespuiting. Het zorgt ervoor dat de drift van gewasbeschermingsmiddelen wordt beperkt en dat de druppels beter aan het blad blijven ‘plakken’. Squall laat de druppel ook uitvloeien. Hierdoor wordt de bestrijding van onkruiden en schimmelziekten sterk verbeterd. We zijn genomineerd voor diverse duurzaamheidsprijzen en hebben WNF als investeringspartner.

In de akkerbouw wordt Squall al volop toegepast. We willen graag ons product breder in de markt zetten, door ons meer kenbaar te maken in gebieden waar Squall nog niet veel wordt toegepast, zoals in het Betuwse fruitteeltgebied, Brabant, Limburg en de Flevopolder. Doordat wij veel geïnvesteerd hebben in onderzoek, hebben wij aantoonbaar gemaakt dat Squall de opbrengst verhoogt in diverse specifieke gewassen.

Wij zoeken een enthousiaste vrouw of man met een agrarische achtergrond en verkoopervaring. Diegene werkt zelfstandig, plant zijn of haar werk en komt voor overleg naar ons kantoor in Amsterdam. Jij bent diegene die nieuwe ideeën initieert om Squall in Zeeland en West Brabant verder succesvol te maken in samenspraak met de  tussenhandel. Denk hierbij aan velddagen, telersbezoeken, praktijktesten bij vooraanstaande telers en bijdrages aan netwerkbijeenkomsten.

Wat vragen we?

 • Relevante commerciële ervaring in de agrarische handelsketen.
 • Sterke affiniteit met de telerspraktijk en gewasbescherming, weten wat er op het agrarische bedrijf speelt.
 • Bereidheid zelfstandig te werken en adviserend te werken bij telers en aanverwante sector.
 • In het bezit van rijbewijs en auto
 • Enthousiasme, doorzettingsvermogen, inlevingsvermogen en leergierigheid.
 • Zelfstandigheid
 • Ondernemend ingesteld, kansen benuttend.
 • Eventueel beheersing van de Duitse taal
 • Betrouwbaar

Wat bieden we?

 • Goede verdiensten zowel in loondienst als ZZP + aantrekkelijke bonusregeling
 • Vergoeding van reis- en verblijfskosten.
 • Een inwerkperiode op het Innovation Centre van de Universiteit van Amsterdam.

Squall is een Nederlands bedrijf. Het bedrijf werkt nauw samen met Crop Solutions, een verkooporganisatie voor telers.

Squall is een Nederlandse gepatenteerde vinding die is ontwikkeld door in samenwerking met een hoogleraar complexe vloeistoffen. Een wateroplosbaar polymeer maakt het water dikker en licht kleverig. Hierdoor verbetert de gewasbescherming, met name de schimmelbestrijding, in veel gewassen, en vermindert met erkenning de ongewenste verwaaiing ( drift ) van milieuschadelijke bestrijdingsmiddelen.

Kijk eens op www.squall.nl en BEL OF MAIL GERUST:

Maarten Klein m.klein@greena.nl , Science Park 406, 1098 XH Amsterdam 06 3806 6790